Мал бизнис - пријателски цени

Ние нудиме великодушен бесплатен план и прифатливи планови за премиум цени што растат со вашиот бизнис

Заштедете до 20%


Основен

10% Намалување

Стандард

15% Намалување

Премиум

20% Намалување

ден5880 ден5292

годишно

ден9000 ден7650

годишно

ден12000 ден9600

годишно

Фактури 20 60

Неограничено

Про-фактура 20 60

Неограничено

Клиент 20 60

Неограничено

Бизнис 1 2 10
Шаблони за фактура 1 2 4
Плаќање преку Paypal/Stripe

Улоги на повеќе вработени 4 9 30
Почни Почни Почни